Natuurhuisje in De cocksdorp 55386 – Nederland – Waddeneilanden – 5 personen

115,00

Particulier huisje in de duinen Texel 3, 4, 5 personen.

Dit particuliere huisje in de duinen van Texel is uniek. Vrijstaand!
Ruimte en rust, aan de rand van de Texelse duinen en het Krimbos, vlak bij strand (2km), vuurtoren (2,5 km), De Cocksdorp (1,5km) en de Slufter. Geheel vrijstaand op 1300m2 eigen grond. Niet op een vakantiepark. Authentiek huisje. Indeling: woonkamer, eetserre, keuken, badkamer, toilet, hal, 1 slaapkamer beneden. Vaste trap naar boven, 2 slaapkamers. Echte aanrader voor natuur- en rustzoekers.

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: NH55386 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Particulier huisje in de duinen Texel 3, 4, 5 personen.

Dit particuliere huisje in de duinen van Texel is uniek.
In de winter even weg? Een huisje als een belevenis. Ruimte en rust, aan de rand van de Texelse duinen en het Krimbos, vlak bij strand (2km), vuurtoren (2,5 km), De Cocksdorp (1,5km) en de Slufter. Geheel vrijstaand op 1300m2 eigen grond, Dus niet op een vakantiepark. Authentiek vakantiehuisje, woonkamer, eetserre, keuken, badkamer, toilet, hal en één slaapkamer beneden, vaste trap naar boven, overloop en twee slaapkamers alles boxspringbedden en Texeler dekbedden.

Meer informatie over dit particuliere huisje in de duinen van Texel.

Alle kamers verwarmd. Zuidzijde beschut terras, op het noorden open terras, terrasmeubilair en 2 ligbedden, gras/speelveld, schommel, zandbak, boomsingel voor, vrij uitzicht achter. Inrichting met vleugje nostalgie uit de Seventies en toch alle comfort. Het huisje ligt 100m van de openbare weg. Fietspad direct vanaf het huisje, binnen 500m fietst u door de duinen. Strandhuisje als berging voor uw fietsen. OV Texelhopper halte op 500m. Fietshuur op loopafstand. Parkeren is met zoveel ruimte geen probleem: gewoon op eigen terrein.
Dit vrijstaande huisje in de duinen is geschikt voor 3, 4, 5 personen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, ,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,