Huisje in de duinen met hond

Huisje in de duinen met hond huren.

Een goedkoop of luxe huisje in de duinen met hond huren? Goed idee want in de duinen is het optimaal genieten. En al helemaal als je ook nog eens zeezicht hebt en een vrijstaand huisje in de duinen met hond heb weten te huren.

Roompot in de duinen banner

In deze huisjes in de duinen zijn honden welkom.

Honden toegestaan in deze huisje in de duinen. Indien je een 2, 4 of 6 persoons huisje in duinen met 1 of 2 honden zoekt. Particulier of op een park midden in de natuur. Een vakantie met hond in de duinen boeken is genieten van de mooiste plekjes aan de kust. Boek bijvoorbeeld een vakantie met hond in de duinen van Schoorl, Noord-Holland. Noordwijk aan Zee is zeker ook een goede keuze.

bungalowspecials lastminutes aan zee

hond aan het genieten op het strand

Mooiste huisjes in de duinen met hond

Wie een huisje in de duinen met hond zoekt, vindt deze hier. Wij hebben de mooiste huisjes in de duinen van Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en de Waddeneilanden voor je verzameld. In deze huisjes met hond in de duinen zijn alle huisdieren welkom. Afhankelijk van het huisje zijn er 1 of 2 honden toegestaan. Ook op enkele vakantieparken met hond in een duingebied.

Last minute vakantie in de duinen

Het is veelal mogelijk een last minute vakantie, midweek of weekend met je huisdier(en) in een duingebied te boeken. Ook voor een last minute vakantie met hond nabij zee. Zie hier de beschikbare last minute mogelijkheden met hond.


Duinresorts, vakantieparken met hond in duinen.

Boek bijvoorbeeld een huisje met hond op één van de vakantieparken van Duinresorts. Daar kan je een huisje aan de voet van duinen in Egmond of Noordwijk boeken. Je verblijft in een luxe vakantiepark in de duinen. Unieke ligging aan zee.

hondenvakantie aan zee

Eén of twee honden toegestaan in deze huisjes in de duinen.

Als je een huisje in de duinen met 1 of 2 honden wilt boeken, is dit mogelijk. Bijvoorbeeld in de duinen van Schoorl of Nieuwvliet-Bad. Indien je met meer dan 2 honden een vakantie aan zee wilt boeken, is dat vaak niet mogelijk bij de vakantieparken in de duinen. Daar kan je tot 2 honden meenemen. Bij een aantal parken in het duingebied is éen hond toegestaan. Voor een vakantie met 3 of 4 honden in de duinen, ben je aangewezen op een particulier huisje aan de kust.

Particulier huisje in de duinen met hond boeken.

Bij de keuze van een vakantiehuisje in de duinen, heb je een mogelijkheid om voor een vakantiepark in de duinen te kiezen of een particulier vakantiehuisje aan de kust. Particuliere vakantiehuisjes in de duinen zijn dun gezaaid. Vakantieparken in de duinen zijn er wat meer. Wij hebben de mooiste particulier huisjes met hond in de duinen van Nederland voor je geselecteerd.
Deze huisjes in de duinen liggen niet op een vakantiepark

met honden lopen op het strand

Een huisje bij een Roompot vakantiepark in de duinen boeken

Roompot vakantieparken staan bekend vanwege de mooie ligging aan zee of in de duinen. Roompot staat ook bekend vanwege haar huisdiervriendelijke vakantieparken aan zee. Je kunt een huisje met hond bij een Roompot vakantiepark in de duinen boeken, bijvoorbeeld aan de Zeeuwse Kust. Er zijn 1 of 2 honden in deze strandhuisjes welkom. Voor een vakantie met hond aan zee.

huisje in de duinen

Huisje in een duingebied bij Landal GreenParks huren

Een huisje in de duinen met hond in de Schoorlse duinen of Waddeneilanden boeken? Landal GreenParks heeft ook een aantal vakantieparken in de Nederlandse duinen. De Landal parken in de duinen van Schoorl en Waddeneilanden bijvoorbeeld, zijn uniek. Huisdieren zijn in deze vakantieparken aan zee welkom. Je kunt ook een huisje in de natuur voor 2 personen boeken bij Landal.

vakantiehuisje in de duinen met hond en sauna boeken.

Er zijn huisjes aan de Nederlandse kust met privé sauna te huur. In deze huisje zijn honden welkom. Een aantal van deze huisjes met sauna liggen in de duinen van Schoorl, Noordwijk, de Waddeneilanden en Zeeland. I deze huisjes met sauna en hond is het goed vertoeven. Vanuit je huisje in de duinen ben je zo op het strand en kan je heerlijke wandelingen met je hond maken.

Kleinschalige vakantieparken in de duinen met hond.

In diverse kleinschalige vakantieparken aan de Nederlandse kust en in een duingebied zijn honden welkom. Deze vakantieparken met hond zijn kleinschalig en liggen midden in de natuur. Het voordeel van het huren van een vakantiehuisje met hond in een kleinschalig vakantiepark in de duinen is dat het er super rustig is en je er geen faciliteiten zoals overdekt zwembad vindt. Kleinschalige parken aan de Nederlandse kust zijn met name geschikt voor 50 plussers en rustzoekers.
Hier vind je meer vakantieparken met hond Nederland.

wandelen in de duinen met de hond

De kwetsbaarheid van de duinen.

De Nederlandse duinen zijn kwetsbaar en beschermd natuurgebied. Ze dienen ook als opslag voor ons drinkwater. Ze hebben ook een andere belangrijke functie. Het water van de zee tegenhouden en overstromingen voorkomen. Een groot gedeelte van de duinen is niet toegankelijk voor publiek. In de duinen waar wandelpaden zijn aangelegd, is het vaak toegestaan om er met de hond te wandelen. Wel dienen honden in de duinen altijd aangelijnd te zijn. Een vakantie met de hond in de duinen is mogelijk, de natuur moet echter beschermd worden.

weekendje met hond in de duinen.

Je kunt een huisje in de duinen met de hond meestal ook voor een weekend of midweek huren. Vaak kan dat zelfs last minute. Houd er wel rekening mee dat het aanbod vakantiehuisjes in de duinen in Nederland beperkt is en de vraag groot. Wil je een weekendje of midweek met je hond eropuit? Heeft je voorkeur de Nederlandse kust? Wacht dan niet te lang met boeken. Het last minute aanbod met hond is in de regel beperkt als je een huisje met hond aan de Nederlandse kust zoekt.

Landal huisje aan de kust